Moderátoři: Tomas_Klinka, Karolina_Duschinska, Veronika_Laufkova

Uživatelský avatar
od dvorak_pavel
#170
Jaká virtuální tabule se vám nejvíce během online výuky osvědčila? Je to Canva? Tu jsem poměrně velmi využíval. Slyšel jsem ale, že i Padlet není špatný. Tak by mne zajímali i vaše názory a zkušenosti. Děkuji
Uživatelský avatar
od Antonin_Jancarik
#195
dvorak_pavel píše: 11 kvě 2022, 07:13 Jaká virtuální tabule se vám nejvíce během online výuky osvědčila? Je to Canva? Tu jsem poměrně velmi využíval. Slyšel jsem ale, že i Padlet není špatný. Tak by mne zajímali i vaše názory a zkušenosti. Děkuji
Pokud hledáte dobrou tabuli, tak se určitě podívejte na český projekt https://collboard.com/, možná je to přesně to, co hledáte.
Uživatelský avatar
od Antonin_Jancarik
#218
dvorak_pavel píše: 01 čer 2022, 07:14 český software vždycky rád podpořím! děkuji
Kromě bezproblémové lokalizace má tabule i další výhody. Jednou z podstatných je to, že ji není potřeba instalovat, nemusíte se nikde registrovat a vše je zadarmo.
Uživatelský avatar
od Tomas_Klinka
#229
Dobrý den,

osobně používám Classroomscreen.com, což je opravdu "tabule" (či interaktivní plocha), kterou promítnete na plátno/interaktivní tabuli/dotykový panel a pracujete s ní v hodině. Můžete na ni psát, malovat, ale i zjišťovat hlučnost ve třídě či generovat náhodná čísla... nástrojů je tam mnoho a všechny jsou pro učitele funkční. Je zdarma, po registraci ukládá vaše rozložení tabule.

Podobné funkce má i aplikace DigiBoard nebo DigiScreen od francouzských tvůrců (lze najít mezi dalšími nástroji na stránce LA DIGITALE - ladigitale.dev)